BANOVCI IN MORAVCI

APARTMAJI OPS PODRAVJE

APARTMA V BANOVCIH V turističnem naselju v BANOVCIH smo kupili apartma PODRAVJE I, št. BM 24, kateri se nahaja desno od vhoda v neposredni bližini hotela in bazenskega kompleksa. Apartma je velik 49 m2, ima predprostor, sanitarije, kuhinjo in dnevni prostor s balkonom ter spalnico in je v celoti opremljen za bivanje in oddih. V apartmaju so štiri (4) ležišča. Koristniki tega apartmaja imajo na voljo tudi štiri karte za neomejen vstop in koriščenje bazenov.

APARTMA V MORAVSKIH TOPLICAH V turističnem naselju v MORAVSKIH TOPLICAH smo kupili apartma PODRAVJE II, št. MA 40, kateri se nahaja desno od vhoda v neposredni bližini hotela in bazenskih kompleksov. Apartma je velik 45 m2, ima veliko kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo, balkon s pogledom na golf igrišče in spalnico ter je v celoti opremljen za bivanje in oddih. V apartmaju so štiri (4) ležišča. Koristniki tega apartmaja imajo na voljo tudi štiri karte za neomejen vstop in koriščenje bazenov.

CENIK ZA NAJEM Pri oblikovanju cene se upošteva naslednje kriterije: posteljne zmogljivosti, razporeditev prostorov, nadstropje stanovanja, tip zgradbe, način ogrevanja, možnost parkiranja, popust pri kopanju v bazenih. V ceno ni všteta turistična taksa, katero ob prihodu plača koristnik.

Cenik je oblikovan za člane sindikata ali člane drugih sindikatov in ostalih zainteresiranih (nečlani sindikata/ov, upokojenci ).

Za apartma PODRAVJE I v Banovcih je cena dnevnega najema: - za člane OPS in PSS v višini 42 EUR - za člane drugih sindikatov v višini 50 EUR in - za ostale v višini 60 EUR

Za apartma PODRAVJE II v Moravskih toplicah je cena dnevnega najema: - za člane v OPS in PSS v višini 42 EUR - za člane drugih sindikatov v višini 50 EUR in - za ostale v višini 60 EUR.

Za dodatne informacije in rezervacije smo dosegljivi na telefonu: 02 222 1323 ali na GSM 041 470 783 pri Anita ARZENŠEK ter preko e-maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ter na spletni strani www.psp-sindikat.si.

Tvoj IP: 54.227.6.156
Danes: 2018-01-20