новые флеш игры.

STAVKA

Nadrejena kategorija: NOVICE OPS PODRAVJA

Шаблоны Joomla здесь.
Policijski sindikat Slovenije, na podlagi sklepa najvišjega organa sindikata - Skupščine PSS, dne 11.1.2013 ob 11.00 uri, zaradi neizpolnjevanja in oviranja izvajanja Sporazuma med PSS, SPS in Vlado RS (Uradni list RS 41-1731/2012), na podlagi določil 20. točke Sporazuma prične z izvajanjem stavkovnih aktivnosti v skladu z navodili o izvajanju stavke Policijskega stavkovnega odbora (PSO) na območju celotne države. Stavkovne aktivnosti prenehajo izključno na podlagi odločitve pristojnega organa Policijskega sindikata Slovenije.

V Policijskem sindikatu Slovenije smo trdno odločeni, da z vašo podporo vztrajamo pri uveljavitvi stavkovnih zahtev. Zato se stavka zaposlenih v Policiji in MNZ z današnjim dnem NADALJUJE, pri čemer bomo stavkovne aktivnosti prilagajali glede na odzivnost Vlade in glede na potek pogajanj. Stavka je in mora biti usmerjena izključno proti Vladi RS, ki očitno ocenjuje, da nas ne potrebuje.
 

Z nadaljevanjem izvajanja stavkovnih aktivnosti želimo v prvi vrsti ohraniti že pridobljene pravice delavstva. Naša STAVKA ni napad na nikogar, naša STAVKA je izključno obrambni boj. Naš boj ni boj za ugodnosti ali bonitete, je boj za ohranitev dostojanstva in preprečitev uveljavljanja novih (ali zelo starih - sužnjelastniških) razmerij. Z zniževanjem že tako mizernih plač in jemanjem prav določenih nadomestil očitno želi delodajalska elita narediti iz zaposlenih klečeplazne odvisnike.

Prav zaradi navedenih razlogov vse stavkajoče pozivamo, da do nadaljnjih navodil in sklepov organov PSS, izvajajo aktivnosti stavke, kot je navedeno v še veljavnem navodilu Policijskega stavkovnega odbora o izvajanju stavke z dne 17.4.2012. Ob posameznih odločitvah o napotitvah policistov na razne dogodke vse zaposlene pozivamo, da striktno upoštevajo določila 84. člena ZPoL.

O morebitnih spremembah, zaostritvah in neposrednem izvajanju določenih dodatnih ukrepov boste pravočasno, neposredno pred vsako dodatno aktivnostjo, obveščeni.

O kakršnih koli pritiskih ali poskusih omejevanja stavke nam to sproti sporočajte na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu na IO PSS oz. neposredno predsednikom OPS ali sindikalnim zaupnikom. PSS bo zoper vse poskuse omejevanja ali preprečevanja stavke zoper storilce dejanj najostreje odreagiral.

Verjamemo, da bomo z vztrajnostjo in podporo članic, članov in vseh zaposlenih v Policiji in MNZ prišli do pričakovanega cilja.

 

 

 

лимузин на свадьбу.
Компания Сансити

ŠTEVEC OBISKOV

0113055
Danes
Včeraj
Ta vikend
Prejšnji vikend
Ta mesec
Prejšnji mesec
Vsi dnevi
608
0
608
897091
17257
0
113055

Tvoj IP: 107.22.48.243
Danes: 2018-04-23

DRŽAVE


SLOVENIA 68.3%SLOVENIA
UNITED STATES 21%UNITED STATES
CANADA 6.1%CANADA
UNITED KINGDOM 0.7%UNITED KINGDOM
CHINA 0.7%CHINA
RUSSIAN FEDERATION 0.7%RUSSIAN FEDERATION
BAHAMAS 0.3%BAHAMAS
GERMANY 0.3%GERMANY
AUSTRIA 0.3%AUSTRIA
GHANA 0.3%GHANA

ZANIMIVE POVEZAVE

  

ANKETA 1

Predstojniki kršijo pravice delavcev. Podpirate uvedbo postopkov zoper njih?

DA - 87.5%
NE - 12.5%

Total votes: 8
The voting for this poll has ended on: 04 Jul 2013 - 11:38

ANKETA 3

Ali ste zadovoljni z uspehi v stavki ???

Da - 0%
Ne - 88.9%
Nič nismo dosegli - 11.1%
Ne vem - 0%
Bomo videli - 0%

Total votes: 9
The voting for this poll has ended on: 04 Jul 2013 - 11:46
Free live stats and visitor counter and conversion tracking for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Se strinjate z namestitvijo piškotkov na vašo opremo?

Direktiva EU o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Onemogočili ste piškote. Vaša odločitev lahko spremenite

Dovolili ste shranjevanje piškotov na vaš računalnik. Vaša odločitev je lahko preklicana.